400 g fryst torskfilé
1 tärning fiskbuljong
olivolja
1 paket (100g) fetaost
1 dl strimlad sallads-eller purjolök
2 grovhackade tomater.
Salt och peppar
1 aubergine
1 tsk salt
Rödvinsvinäger
Färsk dill
Starta ugnen och sätt den på 200 grader
Lägg fisken i en ugnsfast form och tina till hälften i ugnen, dela i mindre (ca 16) bitar.
Blanda fiskbuljong och 25 g olivolja och fördela över fisken.
Strö över finfördelad fetaost, lök och tomater.
Salta och peppra.
Skär aubergine i bitar, lägg i en skål. Tillsätt salt och rikligt med olivolja. Rör om och fördela över fisken.
Sätt in i ugnen i ca 25-30 minuter.
Lägg upp på tallrikar, stänk över lite rödvinsvinäger och dekorera med färsk dill.
Det verkade så gott så vi blev hann börja äta innan vi kom på att vi skulle ta en bild :-)
